Utolsó kommentek

2009.10.05. 20:40 Vajda Bence

Ami a tavalyi tanévről elmaradt: DÖK nap

2009. április 29-én került sor az idei DÖK nap megrendezésére, melyet lázas készülődés előzött meg. A szervezők igyekeztek minél több érdekes programot összegyűjteni, hogy mi, a diákok minél jobban érezzék magukat.

Kint az udvaron már korán reggel megkezdték a készülődést a diákok és a tanárok, hiszen az osztályok között főzőversenyt hirdettek. A versenyzők bográcsot állítottak, hozzávalókat aprítottak, és a délelött nagy részét munkával töltötték, hiszen nem csak az osztályukat kellett ellátniuk, de igyekezniük kellett, hogy végül a zsűri az ő főztjüket találja a legízletesebbnek.

De nem ez volt az egyetlen lehetőség a vetélkedésre. A tantermekben ezúttal nem a tanulásé volt a főszerep, a diákok póker, play station és fodrász versenyen vehettek részt, illetve lehetőség volt sakkozásra és dartsozásra is. Az érdeklődők megismerkedhettek az asztali hokival, az aulában felállított pingpongasztal pedig szintén mérkőzések helyévé vált. Nagy siker volt továbbá a koktélbemutató is, amin a diákok nem csak bizonyos italok elkészítését leshették el, de meg is kóstolhatták az elkészült koktélokat.Az udvaron folyamatosan zajlottak a táncos és énekes műsorok, de más elfoglaltságot is találhattak azok, akik szívesebben töltötték az idejüket a szabadban. Megrendezésre került az aszfaltrajzverseny, melynek idei témája a Föld Napja volt. Lehetőség volt íjászatra, amivel sokan éltek is. Sokan részt vettek az osztályok között minden évben megrendezett kötélhúzó bajnokságon -egyesek versenyzőként, mások csupán szurkolóként-.

Mire a bográcsokban elkészült az ebéd, a versenyek eredményei is megszülettek, a legjobban szerplő diákok pedig ajándékokban részesültek. Én úgy gondolom, hogy a diákok és tanárok többsége nagyon jól érezte magát ezen a napon. Reméljük, hogy a következő évben is legalább ennyire jó lesz!

Szerző: Sárai Dorottya 11.a

UI.:A DÖK napról készült képeket megtaláljátok az indafotón!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr481430034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása