Utolsó kommentek

2009.08.17. 10:46 baloghi

Blog felmérés 2009

Címkék: blog közérdekű

Kedves Olvasónk!

Iskolánk blogja több mint fél éve indult, 2008 decemberében. Ez idő alatt rengeteg iskolai rendezvényről, összejövetelről írtunk, igyekeztünk bemutatni az iskola mindennapi életét. A bloggal egy időben hoztunk létre egy képtárat az indafotón, és egy youtube oldalt a videóknak. Korábban az iskola által készített képek és videók sehol nem voltak hozzáférhetőek az érdeklődők számára, pedig a nagy látogatószám azt bizonyítja, hogy erre van igény.

Az új tanév előtt ideje számot vetni az elmúlt időszak munkájáról, ehhez kérnénk az Ön segítségét! Kíváncsiak vagyunk, Önök hogy értékelik az elmúlt időszak munkáját. Az alábbi kérdőív kitöltésével segíthet abban, hogy a jövőben még érdekesebb lehessen blogunk, és olyan tartalmakat találjon, ami Önnek a leginkább tetszik! A kérdőív kitöltése nem több 2-3 percnél.

Köszönjük mindenkinek, aki a kérdőív kitöltésével segíti a munkánkat!

A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr671314551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása