Utolsó kommentek

2010.05.30. 14:24 szixi

Jövő évi tankönyvrendelés

Címkék: közérdekű tankönyv

Kedves Szülők, Diákok!

A 2010/11-es tanévre a jövő héten kell leadni a tankönyvrendelést. Pénteken minden osztályban a faliújságra kikerült a jövő évi tankönyvek listája. Ide kattintva letölthető az összes osztály tankönyvlistája. A dokumentum PDF formátumú, megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges.

A fenti fájl nem tartalmazza a jövőre kilencedikes oszályok tankönyvet, ezekről beiratkozáskor tájékoztatja a szülőket a leendő osztályfőnök. Fontos: mindenki a jövő évi osztályát keresse a listában (pl. a mostani 10. a tanulói, a 11. a osztályt nézzék)!

Megrendelni csak azokat a könyveket kell, amelyekkel nem rendelkezik a tanuló. Nem érettségi tárgyak esetén célszerű a felsőbb éveseket megkeresni, és amennyiben nem változott a tanköny, akkor a megkímélt állapotú könyveket tőlük beszerezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr652042249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása