Utolsó kommentek

2010.04.25. 11:57 szixi

„Egy nyelven zenél az ember…”

Címkék: verseny zenekar

A kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola idegen nyelvi (angol, német) versenyt hirdetett ének, versmondás, prózamondás kategóriákban. Kb. 100 diák gyűlt össze a Wass Albert Művelődési Központban április 23-án.

Iskolánk zenekara, a 2nd Floor nevezett a megmérettetésre. Izgalmas volt már az is, hogyan fogjuk kipakolni a hangszereket, illetve megoldani 20 perc alatt (ennyi volt a szünet) a hangolást és az erősítést is.

Utolsóként állt az együttesünk a zsűri elé Nickelback If Everyone Cared című számával. A közönség tetszését elnyerték, annyi bizonyos.

Helyezést ugyan nem értek el (sokféle műfajban, érdekes, tehetséges formációk mutatták meg a tudásukat), de míg a zsűri döntésére vártunk, jó hangulatot teremtettek a mieink egy spontán közös zenéléssel, énekléssel.

Az élmények és az emléklap mellett pár új ismerős elérhetőségét is hazahoztuk, sőt már közös terveken gondolkozunk.

Köszönjük a szervezőknek a jó hangulatú, színvonalas versenyt, és örülünk, hogy új barátokra találtunk! Gratulálunk a remek produkciókhoz!

Pap Adrienn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr581949773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása