Utolsó kommentek

2010.07.23. 12:10 baloghi

Ingyenes szakképzések a következő tanévben is

Címkék: szakképzés pályaválasztás

Ha érettségiztél már, de még nem töltötted be a 22. életévedet és versenyképes szakmát szeretnél tanulni, akkor jelentkezz a 2010/11-es tanévben induló képzéseink valamelyikére.

A város egyik legjobb középiskolájában, nappali rendszerben tanulhatsz közgazdasági vagy informatikai képzéseink valamelyikén. Felvételi vizsgát nem tartunk, az érettségi bizonyítványon kívül nem szükséges semmilyen szakmai előképzettség.

Magasan képzett tanári kar mellett korszerű, profi technikai berendezések segítik az oktatást. Az informatikai képzés a környéken egyedülálló Apple Macintosh gépparkon is nyújtunk.

Meghirdetett szakjainkról, a jelentkezés módjáról bővebben olvashatsz a honlapunkon. További információkért kattints ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr812170746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása