Utolsó kommentek

2010.02.27. 16:32 szixi

Rövid hírek

Rangadó vetélkedő eredménye

Iskolánk 5 fős csapata megnyerte az APEH által szervezett RangAdó elnevezésű verseny régiós fordulóját, és ezzel az országos döntőbe jutottak. A tax(i) nevű csapat tagjai: Eckl Kitti, Fehér Alexandra, Horváth Ádám, László Andrea, Sipos Aliz. Felkészítő tanáraik Verbó Árpádné és Prohászka Sarolta. A 7 régiós győztest az eredetileg jelentkező 445 csapatból választották ki.  

Elismerésre méltó teljesítményükhöz gartulálunk, és a március 5-én megrendezendő döntőhöz sok sikert kívánunk. A Rangadó versenyről részletesebb információt találhatnak az APEH honlapján

Angol nyelvi verseny

A nyelvi előkészítősök számára meghirdetett országos Zipernowsky  versenyen 9/a-s angolosaink, Mikolasek Adrienn, Somogyi Bence és László Attila bejutottak a 3. fordulóba. Így már csak ez az utolsó, íráskészséget mérő forduló választja el őket a döntőtől. Eddig felkészülésüket Ambruzs Péter tanár úr irányította. Gratulálunk, és továbi sikeres versenyzést kívánunk.

Népdaléneklési verseny

László Kata, iskolánk 9/a osztályos tanulója részt vett a Tiszán innen, Dunán túl elnevezésű népdaléneklési verseny megyei döntőjén, és arany minősítést kapott. Szép teljesítményéhez gratulálunk, és várjuk az alkalmakat, amikor hangjában újra gyönyörködhetünk. Felkészítő tanára: Pap Adrienn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr981795044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása