Utolsó kommentek

2009.05.02. 19:46 baloghi

Búcsúznak a végzősök

Címkék: ballagás

Csütörtök délután elballagtak a végzős diákjaink. Idén először végzett ötosztályos évfolyam, köszönhetően a pont öt évvel ezelőtt elindított nyelvi előkészítőnek, ahol az első évben a NYEK-es osztály szinte csak idegen nyelvet tanult.


A ballagási ceremónia alatt, az ünnepség alkalmából ismét egy Szixi News különkiadás jelent meg Ballagás ’09 címmel. Az újságban olvasható az igazgatói búcsúbeszéd, és szerepel benne minden végzős diák és az iskola jelenlegi tanárai. Azoknak a diákoknak, akik korábban hozzájárultak egy saját gondolattal vagy idézettel, a fotójuk alatt publikáltuk a soraikat. Az újság IDE kattintva letölthető.

A hosszú hétvégét követően az írásbeli érettségik várnak a diákokra. Ehhez sok sikert és kitartást kívánnak az iskola tanulói és tanárai!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr931099257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OW_Peffy · http://otherworld.hu 2009.05.03. 08:54:10

Ezúton szeretnék gratulálni minden végzősnek, az érettségire pedig nagy kalappal :)
süti beállítások módosítása