Utolsó kommentek

2009.03.19. 14:07 szixi

Hagyományteremtő bál a Széchenyiben

Címkék: bál öregdiák

Milyen érzés, mikor meglátjuk a volt iskolatársunkat? Milyen érzés, mikor találkozunk egy volt tanárunkkal? Milyen érzés, mikor tanárként ránk mosolyog egy volt diákunk vagy egy volt tanítványunk szülője? Felemelő!
Ráadásul március 14-én nem bíztunk a véletlenre semmit. A tehetséges diákjaink közül páran ízelítőt adtak a mai Széchenyiben folyó tanításon kívüli munkáról: sokszínű és színvonalas műsorukkal talán emlékeket is felidéztek.
Az ízletes vacsorát az egymásra találások öröme fűszerezte. De eltelni csak a desszerttel lehetett, hiszen a kapuban a vendégeket fogadó kedves diákok már a tombolajegyeket árulták. Nemcsak tombolával juthattunk a fantasztikus felajánlások által összegyűlt ajándékokhoz, hanem az egykori széchenyis diákok közül is valakire rámosolygott a szerencse, sőt azt is megtudtuk, ki érkezett a legtávolabbról a rendezvényre, illetve ki a “legrégibb” széchenyis a jelenlévők közt.
Aztán a táncparkett fokozatosan megtelt, az élőzene varázsa mindenkit magával ragadott.
Az estének nemcsak ezen írásom állít emléket, hanem már a tombola előtt a kezébe vehette a Szixi News című iskolaújságunk báli különkiadását minden vendégünk. A szám érdekessége, hogy a bálon készült fotókat is tartalmazza.
Hagyományteremtés volt a célunk, reméljük, hogy az intézmény más eseményein is számíthatunk egymásra.

Pap Adrienn

Szixi News különszám letöltése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr41011982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása