Utolsó kommentek

2009.03.11. 23:21 h.orsi

Legfrissebb örömhíreink

A Zrínyi Ilona/Gordiusz matematika verseny megyei döntőjében mindkét csapatunk, a kilencedikes és a tizenkettedikes is 1. helyezett lett. Egyéniben a 9.osztályosok között Radics Balázs 1., Herold Tamás 3. helyezést, a 12. osztályosok között Balázs Gergely 1., Jobb Máté pedig 2. helyezést ért el. Balázs Gergely érte el az összes megyei középiskolás között a legmagasabb pontszámot, tehát ő vesz részt az országos döntőn ápr. 7-én. Ő egyébként az OKTV országos döntőjébe is bejutott, melynek eredményét most várja. Felkészítőjük Fekete Éva tanárnő.

A Szép Magyar Beszéd verseny megyei fordulóján Horváth Zsófia 11/a osztályos tanulónk 1. helyezést ért el (felkészítő tanára Ferencz László), Rabina László 13/a osztályos tanuló 3. helyezést ért el (felkészítő tanára Körmendi Krisztina)

A SZÉTV-en  (szakmai előkészítő érettségi tantárgyak országos tanulmányi versenye) üzleti gazdaságtanból Végh Gergő a 6., Filó Bernát pedig a 12. helyen jutott az országos döntőbe. Mindkettőjüket Válintné Kalmár Judit tanárnő készítette fel.

Gratulálok a versenyzőknek, és köszönöm kollégáimnak a felkészítésre fordított sok pluszmunkát és időt.

Horsa Zsuzsanna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr70996946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása