Utolsó kommentek

2010.12.19. 22:19 laci93

Adventi ráhangolódás: Összefoglaló

Címkék: karácsony advent dök

A pénteki nappal bezárólag befejeződött "Adventi ráhangolódás" programsorozatunk. A kb. egy hónapon át tartó esemény, reméljük elérte a kívánt hatást: kissé összekovácsoltabban készülődhettünk a karácsonyra. Ha valaki netán lemaradt volna valamiről, annak itt egy kis összefoglaló a történtekről:

November 26-án meghirdettük műalkotás-készítő versenyünket, illetve a koszorúkészítő versenyt Gyenis Anett (11/a) nyerte meg, aki meg is gyújthatta az első gyertyát. Második helyezést ért el a 9/b osztályból Ásó Adrienn, a 3. pedig a 10/a osztályos Kovács Balázs lett.

December 3-án közösen díszítettük fel az iskolát.

December 6-án megérkezett hozzánk a Télapó. Az ajándék üdvözlőlapokhoz kihúzták az osztályok a megajándékozandó osztályokat.

December 10-én kihirdettük a teremdíszítő és műalkotás-készítő verseny nyerteseit:

A teremdíszítőn:
1. helyezés: 11/a
2. helyezés: 11/b
3. helyezés: 9/b

A műalkotás-készítőn:
1. helyezés: Hegyesi Dóra és Szép Pál - mézeskalácsház
2. helyezés: Kiss Klára és Pintér Alexandra - mézeskalácsház
3. helyezés: Gyenis Anett - karácsonyi díszek
Különdíj: Vessző Róbert - karácsonyi képregény

December 17-én a 3. és 4. óraközi szünetben az osztályok átadták egymásnak a karácsonyi üdvözlőlapokat, ahol minden osztály képviselője vicces jókívánságokat mondott el.
Délután pedig megtartottuk a Teadélutánt, ami nagyon jól sikerült.

A Teadélutánnal bezárólag véget ért a karácsonyi készülődés az iskolában. Szeretném megköszönni Fekete Éva tanárnőnek, Pirityi Katalin tanárnőnek, az énekkarnak és persze DÖK-ös társaimnak a sok segítséget és a közreműködést.
Így már csak egy dolog maradt még a Szixi 2010-es évéből, az pedig nem más, mint a kilencedik évfolyam által szervezett karácsonyi ünnepség, amihez eredményes felkészülést és gyakorlást kívánunk.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr642526872

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.cooplareggia.it/?option=com_k2 2019.02.19. 17:32:45

[*HD*-123Movies]!WaTch. Aquaman 2.0.1.8 FULL Movie

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása