Utolsó kommentek

2010.10.31. 17:35 baloghi

Honfoglalózz az iskoládért!

Címkék: játék felhívás

A népszerű műveltségi játék, a honfoglalo.hu versenyt hirdetett az ország középiskoláinak. 2010. október 29 és november 30 között gyűjthetsz pontokat (a játékban ún. aranytallérokat) iskolád számára, ha játszol az weboldalon.

Újra regisztrálni nem szükséges, a meglévő Honfoglalós azonosítódhoz beállíthatod az iskolánkat és utána minden játékkal az iskola aranytallérjainak a számát gyarapítod! A játékhoz nem szükséges az iskola tanulójának lenned, szülők, volt diákok és bárki aki szimpatizál velünk, gyűjtheti nekünk a pontokat.

A fődíj egy Interwrite 77" dualboard interaktív tábla. További nyeremények egy projektor és egy számítógép.

Látogass el a honfoglalo.hu weboldalra, majd jelentkezz be. (Ha nincs azonosítód, akkor regisztrálhatsz magadnak) Belépés után kattints a jobb felső sarokban lévő "Iskolák versenye" feliratra és a megjelenő oldalon keresd meg a "Kiválasztom az iskolámat!" gombot. A gomb lenyomása után egy listából választhatod ki "Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Széchenyi István Közgazdasági-Informatikai Szakközépiskolája" néven a sulinkat!

Jó játékot és sok sikert kívánok mindenkinek! Nyerjük meg azt az interaktív táblát!

Bővebben: http://www.honfoglalo.hu/iskolakversenye.php

(Az ötletért köszönet Kuczmann Ákos, 10.b osztályos tanulónak!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr312411994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása