Utolsó kommentek

2009.04.10. 18:20 szixi

Pályaválasztási faliújság

Címkék: pályaválasztás faliújság

Láttad már? Szoktad olvasni? Az idei tanévtől egy pályaválasztási faliújság került az aulába.
A tájékoztató céllal kialakított felület a felsőoktatás és szakképzés iránt érdeklődőknek kíván támpontot adni. Elsősorban a végzős és szakképzős évfolyamok számára hasznos megállni előtte, de a kicsiknek sem árt, ha a segítségével előre tervezgetik a jövőjüket. A felsőoktatási felvételi lapok beadása előtt dömpingben, azaz január-februárban számtalan egyetem, főiskola nyílt napját, képzési rendszerét, azok ismertetőit találhattad meg rajta. Hasznos praktikákat olvashattál a felvételi eljárásról. A főiskolák, egyetemek által meghirdetett pályázatokra, előadásokra hívtuk fel a figyelmedet, amelyek segíthetik az oda való bejutást, és az ott oktatott szakok megismerését.
Ha odalépsz, az iskolába érkezett tájékoztató anyagok rendszerezett falával találkozol. Élj a lehetőséggel! Érted jött létre!:-)

Berkes Hajnalka

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr941058229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pap Adrienn 2009.04.11. 08:22:27

Valóban nagyon hasznos ez a faliújság az alsóbb évfolyamosoknak is, köszönjük!
Boldog szülinapot kívánunk, Tanárnő!:-)
süti beállítások módosítása