Utolsó kommentek

2009.03.01. 18:10 baloghi

Szolgálati közlemény

Címkék: erdély gólyabál

Elkészültek a Gólyabál videójának az utómunkálatai, aki szeretne belőle egy példányt az keressen meg személyesen, vagy írjon nekem egy e-mailt, a zsivany@szixi.hu címre.

A videók mov formátumban vannak. Lejátszásukhoz Quicktime vagy VLC javasolt. A videók mérete 2,15 Gb. Későbbiekben a teljes műsor DVD formátumban is elérhető lesz. Ha a képekre is szükséged van, akkor azt is fenti elérhetőségeken jelezheted. A képek 530 Mb-ot foglalnak el. Ennek megfelelően kalkuláld, hogy milyen adathordozót hozol. Célszerű egy üres DVD-t hozni, arra minden ráfér.

Az erdélyi kiránduláson készült képek is elérhetőek mostantól. Ha szükséged van rájuk, hozz egy üres dvd-t vagy egy pendriveot és átmásolom. A képek mérete 2,16 Gb.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr63973798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci93 2009.03.01. 19:20:15

A videók nem lesznek elérhetőek itt a blogon? YouTube-s formátumban?

baloghi · http://edutech.blog.hu 2009.03.01. 20:05:54

@laci93: De, csak az időbe telik, mert szerény az iskola sávszélessége, ami nappal szinte teljesen ki van használva, így a feltöltésre már nem nagyon jut belőle.
süti beállítások módosítása