Utolsó kommentek

2010.05.27. 18:58 szixi

Óvodában énekeltünk

Címkék: énekkar

A Kislányom a szőnyi óvodába jár. Télen pár énekkarossal meglátogattuk az Alma csoportot, énekeltünk egy-két dalt nekik. A szereplésünk után egész nap gyermekjáték hangszerekkel játszottak a gyerekek.

Ezen felbuzdulva ígéretet tettem, hogy az énekkarral az óvodát meglepjük egy műsorral májusban.

Ma vittünk egy csokor dalt a Színes Óvodába, „zenebaráttá” avattunk minden csoportot egy-egy emléklappal, hiszen a Gomba, Maci, Lepke, Napocska és Alma csoportból is énekelt pár tündéri kisóvodás néhány kedves dalt.

A kb. háromnegyed órás műsorunkat kritikus és értő füllel, érdeklődve végigülő ovisok délután a Csudálatos Maryt énekelték hintázás közben, s mikor mentem a Kislányomért, örültek a „zenész néni” jöttének.

A diákjaim lelkiismeretesen készültek, jó volt megélni a lelkes próbákat velük, s látni az arcukon a megilletődöttséget a fellépéskor. Míg az iskolába visszahozó buszra vártak, szendviccsel, teával kínálta őket az óvoda, és a tornateremben még egy gyors „focira” is futotta az erejükből.

Vár ránk még két óvodai felkérés (Kistáltos, Szivárvány óvoda) - úgy hiszem, ezek is ígéretes, felemelő találkozások lesznek.

Köszönöm ezt a tartalmas napot az énekkarosoknak és a szőnyi Színes Óvodának!

Pap Adrienn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr632036225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása