Utolsó kommentek

2010.01.09. 11:07 szixi

Nagyszabású informatikai fejlesztés az iskolánkban

Címkék: fejlesztés

Hosszas előkészítés után a héten új informatikai eszközök érkeztek az iskolánkba. A négy számítástechnika teremből egy teljesen megújult gépparkkal várja a tanulókat. Az új számítógépek Intel C2D E7400 2,8 GHz-es processzorral, 2 GB memóriával lettek felszerelve és a rendszerbe állításukkal egy időben megkezdődött a Windows 7 operációs rendszer használata is az infomatika oktatásunkban.
Az iskolánk legnagyobb alapterületű termébe, a 25. tanterembe felszerelésre került egy projektor és egy 175x234 cm-es vetítővászon. A 27. teremben pedig egy igazán innovatív fejlesztésre került sor, a régi palatábla helyett egy Smart interaktív tábla került a falra, amely saját projektorral, hangfalakkal és dokumentumkamerával rendelkezik.
A jelenlegi fejlesztések után az iskolánk a környék legkorszerűbb technikai felszereltségével rendelkező iskolák között van. A négy darab számítástechnikai kabinetben nincsenek két évnél régebbi számítógépek (egyikben Apple Macintosh gépparkot alakítottunk ki), és a tantermeink nagy része rendelkezik interaktív táblával, projektorral vagy nagyméretű fali LCD kijelzővel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr941658592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása