Utolsó kommentek

2009.12.27. 19:02 szixi

Dalt vittünk ajándékba

Címkék: karácsony énekkar hellókarácsony

Nem tudom, kinek az ötlete volt, de elhatározás lett belőle: karácsonyi dalokat énekelünk az utcán.
December 22-én délelőtt 10 órakor gyűlt össze az énekkar a Jókai téren. Gyors beéneklés és rövid tanácskozás után gyorsan a „piacra is dobtuk” a műsorunkat. A járókelők éppoly szemérmesen reagáltak a rövid előadásunkra, mint a Duna áruház (következő állomásunk) vásárlói.
De nem szegte kedvünket semmi, és Izsáki tanárnő jóvoltából képek is készültek a vállalkozásunkról.
Aztán Cserháti Anna (13/A) javasolta, menjünk be az Idősek Otthonába. Nagy szeretettel fogadtak minket, nem úgy mint a Tesco-ban, ahol a biztonsági őr azonnal „intézkedett”.
A Krízisközpontban és a külvárosi Idősek Otthonában is örültek nekünk, és meg is beszéltük, hogy jövőre tervezetten készülünk nekik karácsonyi műsorral.

szixi: Karácsonyi ének 31

Horváth Gergely (9/B) Anyukája a Kistáltos óvodában dolgozik, s meghívást kaptunk az intézménytől. A gyerekek megilletődve hallgattak minket, majd kedvesen süteményt kínáltak.

Úgy gondolom, mindannyian jó érzéssel tértünk haza a több, mint 3 órás küldetésről, s ebben az is segített, hogy gyalog végigsétálva a városon, jókedvünk volt, énekeltünk, hógolyóztunk – élveztük a telet és az ünnepi hangulatot.

Pap Adrienn

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr371626752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lukács Balázs 2009.12.27. 21:59:44

Jó volt! :D... Főleg az oviba :D .... hogy örültek nekünk =)

Farkas Anett 2009.12.28. 10:58:03

Szuper volt!:D Tényleg az oviban volt a legjobb,olyan aranyosan fogadtak minket.:D
Jövőre még jobb lesz.:D

Pap Adrienn 2009.12.28. 12:10:17

Ne felejtsék el: az oviban tudták, hogy megyünk.:) Szerintem mindenhol örültek. És igazi karácsonyi ajándék volt: meglepetés.
Bár az is kiderült, hogy néhányan nem szeretik a meglepetéseket.:P:D
Pihenjenek, énekeljenek sokat, Kisdrágáim:), és nagyon jó szilveszteri bulit, örömteli új évet kívánok mindenkinek!
süti beállítások módosítása