Utolsó kommentek

2009.11.29. 12:21 szixi

Advent kezdete az iskolánkban

Címkék: karácsony advent énekkar dök

Fekete Éva és Pirityi Katalin tanárnők és a DÖK - most már mondhatjuk, hogy hagyományosan - megszervezték az adventi ünnepsorozatot, melyre péntekenként a nagyszünetben kerül sor egy az énekkar által adott műsorral színesítve, s különböző versenyek kapcsolódnak hozzá.

szixi: 1. gyertyagyújtás - november 27.

Mind a négy alkalommal ezúttal Szekeres Adrienn dala csendül fel az iskolarádióban, mialatt gyülekezünk az aulában.
Az első adventi gyertya meggyújtását a lelkes énekeseink dalai előzték meg, majd a DÖK elnöke, Vajda Bence ismertette a korábban meghirdetett adventi koszorú-készítő verseny eredményét.
A győztes pályamű lett az iskolai koszorú, ezen gyújtotta meg az alkotója (Rózsahegyi Luca, 9/A) az első gyertyát, miközben elhangzott a záródal.
Úgy gondolom, sikerült meghitt hangulatot teremteni, s mindannyian kicsit boldogabban folytattuk a napunkat. (további képekhez kattints ide)

Pap Adrienn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr411560519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása