Utolsó kommentek

2010.11.01. 10:49 Pap Adrienn

Egy szuper délután: SziXi-FAKTOR

A jól megérdemelt és nagyon várt őszi szünet előtt került megrendezésre iskolánkban a SziXi-FAKTOR, ahol bárki indulhatott bármilyen kategóriában, aki elég bátor volt ahhoz, hogy kiálljon az egész iskola elé.

A szervezésről Körmendi Krisztina és Berkes Hajnalka tanárnők gondoskodtak, és nem utolsó sorban Vajda Bence és Hekker Krisztián 11.a osztályos tanulók, akik nélkül nem valósulhatott volna meg a verseny.

A nézőtér teljesen megtelt, hisz nemcsak az iskola osztályai képviseltették magukat, hanem a már elballagott diákok is eljöttek szurkolni.

A környékbeli általános iskolákból is érkeztek vendégek megmutatni tehetségüket, ami nem is maradt jutalom nélkül: nagyon szép eredményekkel tértek haza.

A közönség végig nagyon lelkes volt, tapsolva bíztatta a versenyzőket. Végül a tanárokból és diákokból álló zsűri elvonult meghozni a cseppet sem könnyű döntését.

Az eredményhirdetés előtti feszült pillanatokat a 10.a osztályos László Kata és László Attila oldotta fel, akik ismét hatalmas sikert arattak hangjukkal.

A verseny után senki nem mehetett haza csalódottan, hisz minden versenyző jutalomban részesült.

Jó volt egy ilyen közösségformáló eseménnyel zárni ezt a két hónapot, és elengedni magunkat egy kicsit.

Haris Alexandra (9/B)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr172413158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása