Utolsó kommentek

2010.03.27. 18:29 baloghi

Az iskolánk csapata nyerte a RangAdó Szuperdöntőjét

Címkék: verseny televízió rangadó

A közel fél éve tartó versengés utolsó állomása volt az m1 műsorán is közvetített RangAdó Szuperdöntő, ahol az ország legjobb négy csapata mérte össze a tudását az APEH által szervezett országos vetélkedősorozatban.

Iskolánk Tax(i) nevű csapata bejutott a legjobb négy közé és a tv felvétellel egybekötött döntőn képviselt minket. A tv műsor hangulatában a klasszikus magyar televíziós, ifjúsági műveltségi vetélkedőket idézte. A házigazda-műsorvezető Szántó Dávid volt, a zsűriben olyan elismert szaktekintélyek foglaltak helyet, mint Kupa Mihály egykori pénzügyminiszter, Erdős Gabriella adószakértő, a PricewaterhouseCoopers cégtársa, és dr. Lukács János, a Magyar Könyvvizsgáló Kamara elnöke. A zsűri elnöke dr. Szikora János APEH elnök volt.

Az ötfős csapatok a döntőre kaptak egy-egy színész segítőt is. Iskolánk versenyzőit Stefanovits Angéla erősítette. A műsor elején a Szixi csapata azonnal megszerezte a vezetést, és ezt a végéig már nem is engedte ki a kezéből. A feladatok mindegyike érdekes volt és nem kevés humort csempésztek be a versenyzők és a színészek a megoldásokba. A szórakoztatás mellett szakmailag is nagyon erős versenyt láthattunk.

A Szuperdöntőt iskolánk Tax(i) nevű csapata jelentős előnnyel nyerte meg a többi döntős csapattal szemben. Nyereményük egy-egy laptop és egy négy napos pihenés Zamárdiban. A győztes csapat tagjai: Eckl Kitti, Fehér Alexandra, Horváth Ádám, László Andrea, Sipos Aliz. Felkészítő tanáraik Verbó Árpádné és Prohászka Sarolta.

Az egész iskola nevében gratulálunk nekik a szép sikerhez!

Ha lemaradtál a műsorról, az MTV Videótárban vagy közvetlenül itt is megtekintheted:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr271873366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása