Utolsó kommentek

2010.02.17. 18:59 Vajda Bence

Szalagavató 2010

Címkék: bál szalagavató

Iskolánkban évtizedes hagyomány már a minden évben megrendezésre kerülő szalagavató, ahol a végzős osztályok műsort adnak a tanáraiknak, szüleiknek, barátaiknak. Az elején a mindenkori igazgató elmondja ünnepi beszédét a vendégeknek, és átadja azt a bizonyos szalagot a diákoknak, akik ezt minden alkalommal izgatottan várják, hiszen már tudják, hogy egy fontos korszakuk az életüknek le fog zárulni pár hónappal később.

Ezután jönnek a műsorszámok. Idén mindent beleadtak a „nagyok”, mert minden fajta program típust láthatott az ember. Volt itt Hip-Hop tánc, erőemelő gyakorlatok, éneklés, ritmikus, tapsos gyakorlat, zenei korszakbemutató, bébi tablók, életképekből és kirándulásokból összeállított zenés vetítések, kabaré jelenet, fiús balett, osztályfőnöki műsorvezetés, meglepetésének az osztályfőnöknek. Nagyon jól összeállított, pörgős műsort csináltak az osztályok, melyek humorosak, szórakoztatóak voltak. Ezután jött a báli nyitótánc, a bécsi keringő. Gyönyörűen koreografált, kivitelezett, ötlet dús táncot láthattunk mind a két osztálytól. Nagyon meghitt percek voltak, ahol tanárok, szülők, diákok szeme egyaránt meg-megkönnyezett. Zárásként pedig a szülőkkel való közös tánc következett és a 2010-es széchenyis szalagavató véget ért!

Vajda Bence

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr981767028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása