Utolsó kommentek

2009.08.01. 19:12 szixi

Tanulj szakmát a Széchenyiben!

Címkék: közérdekű szakképzés pályaválasztás beiratkozás

Ha nem jelentkeztél idén semelyik felsőoktatási intézménybe, vagy csak nem sikerült a felvételid, akkor ne csüggedj! Iskolánk a 2009/10-es tanévben is indít ingyenes, nappali tagozatos, államilag elismert bizonyítványt adó szakképzéseket.

Kiket várunk?
Érettségizett, a saját jövőjükért tenni hajlandó fiatalokat. Szakmai előképzettség nem szükséges, felvételi vizsga nincs. 

Milyen vizsgákat kell tenni?
Minden szakképesítés esetében szakmai vizsgát kell tenni, melynek előfeltétele az utolsó szakképző évfolyam sikeres elvégzése vagy a megfelelő modulzáró vizsgák letétele.

Milyen előnyökkel jár a nappali tagozatos képzés?
A nappali tagozatos tanulók után a szülőket megilleti a családi pótlék, a szokásos nagycsaládos kedvezmények, a tanulót a diákigazolvány és a kollégiumi elhelyezés lehetősége. Szakképzős diákjaink teljes joggal vesznek részt az iskola életében, kulturális, szabadidős és sport programjain.

Kínált szakképzések

Statisztikai és gazdasági ügyintéző
A képzés szintje: középszintű
Tanulmányi idő: 1 év

Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető
A képzés szintje: emelt szintű
Tanulmányi idő: 2 év


Jelentkezés
Jelentkezni folyamatosan lehet szeptemberig az iskola titkárságán, minden szerdán 9 és 11 óra között.

Bővebb felvilágosítás
Személyesen, minden szerdán az iskolában, vagy telefonon a 34/342-528-as számon.
E-mailben az iroda@szixi.hu vagy (az Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető szakmáról) a balogh@szixi.hu címen kérhetsz részletes tájékoztatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr511281856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása