Utolsó kommentek

2009.02.23. 16:30 h.orsi

GÓLYABÁL 2009

Címkék: bál gólyabál

Bocsánat, hogy megszakítom a szalagavatói műsorfolyamot, de egyszerűen muszáj néhány szót szólnom a közben lezajlott gólyabálunkról is.

Nagy volt a kihívás, hiszen a már majdnem felnőtt, „komoly”, igazi csapattá kovácsolódott végzősök után kellett a még kevéssé összeszokott „kicsiknek” színpadképes produkcióval előhozakodni. A téttel egyenes arányos volt a nagy napot megelőző feszültség is. Én ugyan biztos voltam benne, hogy a döntő pillanatra minden össze fog állni, de ez nem enyhítette a felkészítésbe szívüket-lelküket beleadó osztályfőnökök és a lámpalázas diákok néha már a robbanásig fokozott izgalmát.

A végeredmény minden várakozást felülmúlt. Nem méltatnám itt most az egyes műsorszámokat, hiszen a szereplők bőséges visszajelzést kaptak a lelkes közönségtől. A majd ide is felkerülő képek és videók talán a hangulatból is vissza fognak adni egy kicsit.

Szeretnék viszont említést tenni az osztályfőnökökről, Izsáki Tündéről és Szombath Alexandráról, az ő munkájuk nélkül ugyanis szegényebbek lennénk egy igényes, lendületes műsor és egy fergeteges buli élményével. Fáradságot és (a magánéletükből elcsípett) időt nem kímélve, rengeteget dolgoztak azon, hogy az osztályaikat segítsék a műsor összeállításában, begyakorlásában. A bemutató napján azonban már ők is ragyogtak, sugároztak, lelkesítettek és lelkesedtek, irányítottak, bátorítottak, majd a műsor után megteremtették a bál alaphangulatát, aminek köszönhetően együtt táncolt gólya, végzős diák, szülő és tanár. Ha eddig kósza ötletként fel is merült bárkiben is annak a gondolata, hogy át kellene értékelnünk az ilyen rendezvények létjogosultságát, most bizonyára visszanyerte a hitét. Nem szabad magunkat megfosztani az ilyen élményektől, hiszen ezek azok az „arany” pillanatok, amelyekre még nagymama-nagypapa-korban is jó lesz majd könnyes szemmel visszaemlékezni.

Ezúton szeretném megköszönni a két szervező osztály (10/a, 10/b) és osztályfőnökeik (Válint Zoltán és Ferencz László)  alapos, minden részletre kiterjedő munkáját, valamint a műsor és a bál alatt felügyeletet ellátó kollégáim áldozatvállalását.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr72960990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pap Adrienn 2009.02.23. 17:47:50

Sajnos, nem lehettem ott, viszont többen is írták, milyen remekül sikerült ez az este is, és hogy a műsor jóval több volt "szárnypróbálgatásnál":). Gratulálok a Gólyáknak és a szervezőknek!
Néztem a képeket is, gyönyörűek, de van egy kedvencem...;)
süti beállítások módosítása