Utolsó kommentek

2008.12.24. 14:20 szixi

Karácsonyi teremdíszítés

Címkék: karácsony dök teremdíszítő verseny

Idén másodszorra is megrendezte a DÖK a karácsonyi teremdíszítő versenyt, ami ismét nagy sikert aratott! Ilyenkor minden osztály szépen, igényesen feldíszíti a termét az adott évszaknak megfelelően, jelen esetben a tél-karácsony témakörében.

Ezzel is szeretnénk otthonosabbá, színesebbé tenni az iskolai hétköznapokat, így talán vidámabban megy a tanulás és a tanítás is egyaránt.

Advent 4. gyertya gyújtásának napján, ami a mi iskolánkban az ezt megelőző pénteken volt, tartottuk az eredményhirdetést. A tanári zsűri által, idén a 12. A terme bizonyult a legszebbnek, a 11. A és a 10. B-t megelőzően.

Az első két helyezett egy hatalmas tortát, míg a harmadik, pedig egy-egy csomag édességet kapott.

A teremdíszítés rengeteg munkát, ötletet, igényel, de ha a diákok összefognak, akkor közös erővel nagyszerű dolgokat lehet alkotni és jó eredményeket elérni. Mindez nem a munkáról és a belefektetett energiáról szól, hanem a mókáról, kacagásról, a szórakozásról és az együttlétről, mert ez egy jó buli :-), úgyhogy lehet készülni ötletekkel a következő teremdíszítő versenyre, ami tavasszal lesz Húsvét idején. Egyszóval hajrá és sok sikert minden osztálynak!

Köszönjük az eddigi munkátokat és együttműködéseteket.

Horváth Ágnes
DÖK tag

A győztes osztályterem képeihez kattints ide...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr90839976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása