Utolsó kommentek

2011.02.14. 22:34 Pap Adrienn

Közösségfejlesztés a 9/B-ben

 

Két alkalommal is jártunk a monostori Mag-házban. Először december 3-4-én. Akkor ottalvós program volt, a második egy szombati nap januárban.

Mindkétszer jól éreztük magunkat, hiszen osztálytársunk anyukája és munkatársai örömmel láttak bennünket.

  Amikor először jártunk a Mag-házban, kicsit esetlenül, bátortalanul néztünk körül, de egy kis ismerkedés a környezettel, és máris otthonosan mozogtunk a takaros házban. December 3-án este megnéztük a Sportcsarnokban a város sportolói közti versenyt (Kiss Klára és Sztojanov Olivér lett a Szuperbajnok, az SzPK tagja, s az iskolánk volt s jelenlegi tanulói), majd a Pingvin étteremben vacsoráztunk. Másnap a monostori művházban voltunk.

Jó játékokat találtak ki nekünk a szervezők: egyéni, páros és csoportos játékok is voltak. Azt hiszem, leginkább a „repülőgép-eltérítő” játék volt az, amelyik kifogott rajtunk, hisz akik ott voltak, tudhatják, hogy még másfél óra után is volt olyan csapat, amelyiknek nem sikerült kideríteni, ki volt a tettes.

Volt „gyilkosos” játék, és egy bizonyos  „keresztből egyenesbe” is, ami – bevallom - meglepően egyszerű elven működött, bár nehezen jöttünk rá...

Hazaindulásnál megígértük, lesz még ilyen, mert jó volt.

  Január 8-án sort is kerítettünk rá: egy szombati napot töltöttünk el a Mag-házban. Reggel mentünk, és szép lassan megérkezett az egész csapat. A fiúk fociztak, a lányok beszélgettek, majd a szervezők hívtak bennünket játszani.

Kint jó idő volt, ezért egy labdajátékkal kezdtünk, ami vicces és nagyon élvezetes volt. Ezután diagramot készítettünk az utolsó találkozás óta eltelt időszakban velünk történtekről. Majd kicsit később, egy olyan játékot kaptunk, ami megmozgatta az agyunkat, és döntésre késztetett bennünket. Eddigre elkészült az ebédre szánt paprikás krumpli, ebéd után folytattuk a játékot, ahol három, a csapatokból kiválasztott személynek kellett a másik kettő személyt meggyőznie a saját igazáról, majd közösen döntést hozni. Megint kiderültek olyan tulajdonságaink is, amiket nem is gondoltunk volna egymásról.

 

Összegezve: jól éreztük magunkat! Nagyon köszönjük a szervezőknek: Monostori Évának, Vizeli Ágotának és Cságola Mártonnak valamint munkatársaiknak!

Reméljük, lesz még ilyen alkalom, és azt is, hogy mások is kedvet kapnak ahhoz, hogy ellátogassanak a Mag-házba, és olyan jól érzik majd magukat, mint mi!

 

Ásó Adrienn 9/B

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szixi.blog.hu/api/trackback/id/tr622661816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása